Miliaan Niesten - Pro Dutch Tennis Player - Ranking single: 441 dubbel: 521

  Miliaan Niesten Pro Tennis Speler  
 

Sponsoring

 

Het maximale uit mijn sport halen vind ik het mooiste wat er is. Professioneel tennis is een fulltime job en financieel is het voor mij op dit moment nog onmogelijk om zelf dat plaatje rond te krijgen. Het prijzengeld valt nu nog in het niet, vergeleken met de kosten die ik nu maak: trainingskosten (tennis-, conditie- en fysieke training), reiskosten (vliegticket, hotel, eten/drinken, bespannen), coaching in het buitenland (dagvergoeding, vliegticket, eten/drinken, hotel), kosten voor mentale training, kosten van een auto. Dankzij mijn huidige sponsors heb ik al geen omkosten meer aan al mijn materialen en tenniskleding, zoals rackets, tassen, snaren, gripjes, tenniskleding en –schoenen, het bespannen van mijn rackets.

Dus de kosten zijn hoog en het prijzengeld op de future toernooien die ik nu speel, is beperkt. Hoe hoger ik op de wereldranglijst kom te staan, hoe beter de financiele situatie wordt. Want op de grotere toernooien (challenger toernooien, de volgende stap in mijn ontwikkeling) worden hotelkosten vaak betaald door de organisatie en het prijzengeld is meer. Kortom, ik zit nu financieel gezien in een 'overbruggingsperiode'.

Bent u bereid om mij te ondersteunen in dit traject van mijn carriere? Word dan nu 'Vriend van Miliaan'! U kunt al Vriend van Miliaan worden vanaf 50 euro per jaar! Daar helpt u mij enorm mee en daar lever ik de volgende tegenprestaties voor:

- Jaarlijks organiseer ik een tennisclinic voor alle Vrienden van Miliaan, samen met een andere bekende Nederlandse tennisser.
- Reclame voor uw bedrijf onder 'Vrienden van Miliaan' op de hoofdpagina van miliaanniesten.nl, inclusief een link naar uw eigen website.
- Uitnodigingen voor mijn tenniswedstrijden wanneer ik in Nederland speel.


Klik hier om Vriend te worden. Als u het contactformulier invult en op 'verzenden' klikt, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op!


 

Miliaans sponsors:


Dunlop tennis sponsor van Miliaan Niesten

Intersport van den Broek sponsor van Miliaan Niesten

Sjeng Sports sponsor van Miliaan Niesten

Luistertherapie-Eindhoven sponsor van Miliaan Niesten


 
 
Follow Miliaan Niesten on Twitter